
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan Hıdırellez Bayramı Kutlama Mesajı
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf Atasoy, Hıdırellez Bayramı dolayısıyla bir Kutlama mesajı yayınladı.
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Hıdırellez Bayramı soğuk kış günlerinden sonra baharın gelmesi ve doğanın yeniden canlanması nedeniyle, Türk Dünyasında olduğu gibi ülkemizde de sevinç ve coşkuyla kutlanan en güzel ve anlamlı geleneklerimizden birisidir.
Doğayla iç içe yaşayan aziz milletimizin, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek adına yüzyıllardır kutlamakta olduğu Hıdırellez, vatandaşlarımızın kaynaşmasına ve toplumsal huzurumuzun artmasına vesile olmaktadır.
Tıpkı Nevruz gibi, dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin farklı kültürlerin bir arada kutladığı, hoşgörü ve yardımlaşma anlayışı üzerine kurulu olan Hıdırellez, dünya barışına da katkı sağlayabilecek geleneklerimiz arasında yer almaktadır.
Geçmişi, Mezopotamya ve Orta Asya’ya kadar uzanan bu köklü gelenek, özü bozulmadan gelecek nesillere de aktarılarak yaşatılması gereken en önemli kültürel miraslarımızdandır.
Medeniyetler ve kültürler arasında hoşgörü olduğu sürece dünyadaki barış ve huzurun çok daha iyi olacağını düşünüyor, dostluğu, kardeşliği pekiştiren ve doğa sevgisini bizlere hatırlatan Hıdırellez Bayramı’nın, Tüm hemşehrilerime sağlık, mutluluk, huzur, kazanç ve uğur getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Abdullah Yiğit-İstanbul

Активисты «Молодой Гвардии Единой России» вместе с общественниками провели патриотические акции ко Дню освобождения Мариуполя

Дмитрий Халтурин, исполнительный секретарь отделения «Единой России» Южнопортового района Москвы: Главными задачами волонтёрской миссии в Мариуполе стали работа в госпитале, передача гумгрузов и адресная помощь местным жителям

MGER insani yardım misyonu katılımcısı, Kamçatka Krayı’ndaki MGER başkanı, gönüllü Nikita Tikhenko: Üç yıl önce Mariupol cesaretin bir örneği haline geldi

Participation of the Minister of Foreign Affairs in the Tehran Dialogue Forum

İran Cumhurbaşkanı ile görüşme

Beta Holding’ten Orta Asya’ya “Geleceğin Şehri” Hamlesi