Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

ALİ SÖKMEN ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
01.05.2022
A+
A-

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Sökmen, Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Ramazan ayı boyunca İlimizde her kesimden vatandaşımızla bir araya gelmeye onlarla iftar sofralarında beraber olmaya çalıştık. İnfak ayı olan bu mübarek ayda hem maddi hem de manevi açıdan paylaşmanın mutluluğunu yaşarken yetimlerimizin, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerindeki gülümsemeye tanıklık ettik.

Bayramlar; sevgi, saygı ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde hissedildiği ve en çok şekilde tezahür ettiği, sevginin paylaştıkça çoğaldığı, büyüklerimizin gönül rızasının alındığı, küçüklerimizin sevindirildiği, yalnızlara ve kimsesizlere sahip çıkıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu müstesna günlerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının başta aziz milletimiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Bayramınızı tebrik ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

 

REKLAM ALANI