
AK Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;
TOPLUMUMUZUN TEMEL YAPISINI OLUŞTURAN AİLE; SEVGİ, SAYGI, HOŞGÖRÜ VE DAYANIŞMA GİBİ ÜSTÜN DEĞERLER ÜZERİNE KURULMUŞ SOSYAL BİR YAPIDIR
Toplumumuzun en önemli özelliklerinden birisi de güçlü aile yapısıdır. Babalarımız aile ve toplum hayatımızın temel direğini oluşturmaktadırlar. Ailesi için her türlü fedakârlığı esirgemeyen babalarımıza hak ettikleri değeri vermek başlıca görevimiz olmalıdır.
Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce hasletlerden biridir. Aile saadetini kendi mutluluğundan öncelikli gören babalar, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için özveri ve fedakârlıklarla çaba harcamaktadırlar.
Varlıklarıyla bizlere daima güç veren, tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren babalarımız, karşılaşacağımız her türlü zorlukta, gölgesine sığınabileceğimiz ulu birer çınar gibidir. Bizler, sadece bu anlamlı günde değil, inancımız ve kültürümüzün bir gereği olarak, babalarımıza hürmette kusur etmeden daima gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi içtenlikle göstermeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle “Babalar Günü’nü” en kalbi duygularla kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice ömürler diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.
ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL

GERCÜŞ ZİRAAT ODASI BAŞKANI ŞEFİK ÖNER `DEN BABALAR GÜNÜ MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

«Молодая Гвардия Единой России» в День России организовала праздничные мероприятия по всей стране

Автопробеги, акции, флешмобы: «Единая Россия» организует тематические мероприятия в регионах накануне Дня России

Единороссы Орловской области отправили гуманитарный груз в госпиталь ЛНР

“Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve “Gönüllü Şirket” Rus dilini savunmak için eylem düzenledi