Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Aleyna’nın ‘Sırrı’ ortaya çıktı… Ayı yerine Robotla kamera karşısına geçti…

Aleyna’nın ‘Sırrı’ ortaya çıktı…  Ayı yerine Robotla kamera karşısına geçti…
REKLAM ALANI
02.08.2021
A+
A-

Çıkardığı her şarkısı ile müzik listelerinin ilk sırasında yer alan dinlenme rekorları kıran Aleyna Tilki, uzun bir aranın ardından Türkçe şarkısıyla sevenleriyle buluştu. İngilizce “Retrograde” şarkısıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, ‘Sır’ isimli yepyeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu…

Sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Sır’ isimli şarkısının klip yönetmenliğini de yapan Aleyna Tilki, klip çekimden bir kareyi sosyal medya hesabında paylaşmış ve binlerce yorum almıştı. Yayınladığı İngilizce single çalışmalarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki’nin yeni şarkısı Sır‘ın prodüktörlüğünü dünyaca ünlü müzisyen Diplo üstlendi.

Daha önce deki kliplerinde pembe ayıcığıyla kamerasının karşısına geçen Aleyna Tilki bu defa kuralı bozarak, bu sefer klibinde Robot kullandı. Robot ile evlenen Alyena Tilki‘nin yeni şarkısı hayranları tarafından çok beğenildi.

Editöre Not:

Aleyna Tilki yeni şarkısı ‘Sır’ın klibini ülkemizin birçok yerinde çıkan yangınlardan dolayı yayın tarihini ertelediğini sosyal medyasından çektiği bir video ile duyurdu. Aleyna Tilki ‘klibi erteledim. Ülkemiz için duacıyız’ notunu paylaştı.

 

Aleyna Tilki yeni fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

 

Link: https://we.tl/t-0MvTZl0BbK

 

REKLAM ALANI