Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

AKTÜRK GLOBAL DIŞ TİCARET `TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AKTÜRK GLOBAL DIŞ TİCARET `TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI

AKTÜRK GLOBAL DIŞ TİCARET `TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Aktürk Global Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Naif Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Aktürk Global Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Naif Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Kardeşliğin ve dostluğun sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, rahmet ve bereketi kuşanmış, mağfiretimize vesile olan bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bizleri bayrama kavuşturan Yüce Rabbimiz (cc)’e şükürler olsun.

Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini ruhumuzun derinliklerinde hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir.

Şüphesiz ki; bu anlamlı günlerin bizlere ilham ettiği sevinci, heyecanı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu, cihanşümul mesajı çok iyi idrak etmeli, bu mukaddes günler içerisinde kalbimizde yeşertip zahire aksettirdiğimiz güzellikleri hayatımızın her anına yayabilmeli ve başarılı bir insan olma çabalarımızı iyi bir kul ve insan olma endişesi ile taçlandırmalıyız.

Cenâb-ı Hakk (cc)’ın bizlere bahşettiği nimet ve güzelliklerin kadrini bilmeli, bu nimetleri bize lütfedildiği gibi cömertçe fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimize infak etmeliyiz. İhtiyaç içerisinde olan kardeşlerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı; kendileriyle hemhâl olmanın onlar için çok büyük bir mutluluk, bizim içinse insanlık ve kardeşlik borcu olduğunu asla unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı kutlar. Bu kutsal vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, herkese aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.