Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan, Hızır Derneği’ne ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan, Hızır Derneği’ne ziyaret
REKLAM ALANI

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’dan, Hızır Derneği’ne ziyaret

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Hızır Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Ziyarette konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Hızır yardım derneği gibi şehrimizdeki dernekler insanların zor günlerinde yanında olmakla ve onlara ihtiyaçlarını gidermekle oldukça önemli ve güzel bir görevi yerine getiriyorlar. Bunun yanında düzenledikleri eğitim burslarıyla da öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunuyorlar. Hızır Derneği olarak sizleri bu çalışmalarınızdan dolayı kutlarken, başarılar diliyorum” dedi.

Hızır Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, ” “Kış aylarının başlamasıyla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin geçim sıkıntılarına bir yenisi daha eklenmiş oldu. Bu vatandaşlarımızın sıcacık bir yuvada sağlıklı bir hayat sürebilmelerini temin etmek maksadıyla Selçuklu, Meram ve Karatay bölgelerinde ayrı ayrı olmak üzere; Konyamız genelinde kömür yardımı kampanyası başlattık. Ayrıca her ay düzenli olarak yapmakta olduğumuz gıda ve kıyafet yardımlarımız devam etmektedir. Ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Mehmet Birekul, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı’ya hediye takdim etti.

HEBER :BEDRETTİN YALÇIN

REKLAM ALANI