Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

AK PARTİ KONYA İL BAŞKANI HASAN ANGI `DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI

AK PARTİ KONYA İL BAŞKANI HASAN ANGI `DAN REGAİB KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Regaib Kandili dolayısıyla tebrik mesajı yayınladı.

Başkan Angı, mübarek üç ayların ve Regaib Kandili’nintüm dünyaya hayırlar ve bereketler getirmesini diledi.

Üç ayların Hakkın rızasını kazanmak için fırsatlarla dolu bir zaman dilimi olduğunu dile getiren Başkan Angı, “Manevi iklimin bereketlendiği, merhamet, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızın üst seviyeye ulaştığı üç aylara ve Regaib Kandili’ne kavuşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Üç ayların müjdecisi olan Regaib Kandili’nin idrakini yaşayacağımız bu özel gece, Recep ayı ile başlayıp, Şaban ayı ile devam eden, rahmeti, feyzi ve bereketi bol olan Ramazan ayı ile noktalanan huzur ve maneviyat mevsimine girdiğimizin de habercisidir. Böylesine mübarek bir geceye daha bizleri kavuşturan Rabbimize sonsuz şükrediyoruz. Her mübarek gün ve gecede olduğu gibi Regaib Kandili’nde de bedenimizi ve ruhumuzu yenilemeli, geçmişimizin muhasebesini yapıp geceyi ibadetle geçirmeliyiz.

Rabbim, affının, rahmet ve mağfiretinin bol olduğu bu mübarek geceleri en iyi şekilde değerlendirmeyi hepimize nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek üç ayların ve Regaib Kandili’nin barışa ve huzura vesile olmasını diliyor, tüm Konyalı hemşehrilerimin ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

BEDRETTİN YALÇIN –KARATAY

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.