Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş İlimizi Teşrif Etti

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş İlimizi Teşrif Etti
REKLAM ALANI

 

 

 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş İlimizi Teşrif Etti
.2023
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş bir dizi programlara katılmak üzere ilimizi teşrif etti.

 

 

 

Konyamızda coşkuyla karşılanan Sayın Bakanımız; programları kapsamında ilk olarak Çeltik İlçesi Gökpınar Mahallesi Şehit P.Er. Hüseyin Alici Parkında vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal etti.

Daha sonra Çeltik ilçe Belediye Başkanlığına geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş burada İlçe Belediye Başkanı Ali Meşe den belediyenin ilçedeki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çeltik ilçe ziyaretinin ardından Yunak İlçemize geçen Bakan Göktaş burada ilk olarak Yunak İlçe Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Konak’tan belediye tarafından ilçeye sunulacak hizmetler ile ilgili bilgi aldı.

Belediye ziyaretinin ardından ilçe esnafını ziyaret eden Sayın Bakanımız esnafa hayırlı bol kazançlar temennisinde bulundu.

64. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri Başladı

 

 

 

 

 

Akşehir ilçemizde düzenlenen 64. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri’nin açılış töreni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Şenlikler kapsamında geleneksel “Nasreddin Hoca’yı şenliğe çağrı”, “Kortej yürüyüşü” ve “Maya çalma” etkinlikleri yapıldı. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda açılış töreni gerçekleştirildi.

Programın ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş, Vali Özkan ve protokol üyeleri Özel Umut Evim Bakım Merkezi’nde düzenlenen Akülü Araç Dağıtım Törenine katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş’ın Konya programında; Vali Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Bakanlık yetkilileri ile İl ve İlçe Protokolü eşlik etti.

kaynak:http://www.konya.gov.tr/aile-ve-sosyal-hizmetler-bakanimiz-sayin-mahinur-ozdemir-goktas-ilimizi-tesrif-etti

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.