Ryazan bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri “Anılar Bahçesi” kampanyası düzenledi ve Kahramanlar Bulvarı oluşturdu.
2026,
Vatan savunucularının anısına düzenlenen etkinlikler, Zaferin 81. yıldönümü öncesinde gerçekleştirildi.
Birleşik Rusya aktivistleri, gönüllüleri ve Yermişinsky Bölgesi sakinleri, uluslararası çevre ve vatanseverlik girişimi “Anı Bahçesi” kapsamında fidan dikme etkinliğine katıldı.
Birleşik Rusya destekçileri yerel konseyinin başkanı Alexander Pankratov, “Dikilen her ağaç, vatanımızın özgürlüğünü ve bağımsızlığını savunan Muzafferler Kuşağı’na duyulan minnettarlığın bir sembolüdür” dedi .
Çuşkovski Bölgesi’nde, Bölge Kültür Evi’nin bahçesinde, milletvekilleri, Birleşik Rusya üyeleri ve kültür çalışanları, Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasında Anavatanı savunanları anmak için özel bir yer olan Kahramanlar Yolu’nu düzenlediler.
#RyazanOblastı #bölgeler #AnılarSokağı # AnılarBahçesi #VatanınSavunucuları #II.SAVAŞ #çevreseleylem
kaynak:https://er.ru/activity/news/v-ryazanskoj-oblasti-edinorossy-proveli-akciyu-sad-pamyati-i-zalozhili-alleyu-geroev
CEVDET YILDIRIM `DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
ALİ SÖKMEN ‘DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BEGİT `TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
Birleşik Rusya Partisi, Yasinovataya’da (DPR) bir kadın askeri pilotun anısına bir Kahramanlar Masası açtı
Ryazan bölgesinde, Birleşik Rusya, SVO’ya katılan bir kişinin anısına bir anıt plaketi açtı
«Единая Россия» доставила из Татарстана 165 тонн гуманитарного груза в Лисичанск и Рубежное (ЛНР)