07 Şubat 2026,Ankara
Tüm Üreticiler Sanayiciler ve İş İnsanları Konfederasyonu (TÜSİKON) Başkanı Orhan Beşiktepe, kutsal topraklara gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında Mekke ve Medine’de bulundu. Umre ibadetini yerine getiren Beşiktepe, İslam dünyası için büyük manevi öneme sahip olan Kâbe ve Ravza-i Mutahhara’da dualar etti.
Ziyaret sırasında manevi atmosferin huzurunu yaşadığını ifade eden Beşiktepe, bu kutsal mekânlarda bulunmanın kendisi için derin bir anlam taşıdığını belirtti. Beşiktepe, ibadetlerin yanı sıra birlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının güçlenmesi temennisinde bulundu.
Kutsal topraklarda geçirilen bu anlamlı ziyaretin, hem bireysel hem de toplumsal açıdan önemli mesajlar barındırdığını vurgulayan Beşiktepe, dönüşünde iş dünyası ve sivil toplum çalışmalarına aynı sorumluluk bilinciyle devam edeceğini ifade etti.
Gonyalı turizm hac umre organizasyon firmasının aracılığı ile görevini yapan Beşiktepe ; Gonyalı turizm sahibi Seyit Mehmet Korucuya organizasyonda görevli Abdulkerim Yiğit ve Dede Ertürk hocaya ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
MEHMET TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
MEHMET KIZIL’DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
TURAN TEŞKİLATI GENEL BAŞKANI NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
ŞANLIURFA İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 10 NİSAN POLİS HAFTASI MESAJI
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Volgograd’da bir sağlık festivali düzenlendi
Birleşik Rusya halk programı kapsamında, Ulyanovsk ve Nyagan’daki (Khanty-Mansi Özerk Bölgesi) tren istasyonları yenileniyor