
AKTÜRK GLOBAL DIŞ TİCARET `TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Aktürk Global Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Naif Kaya, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Aktürk Global Dış Ticaret Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Naif Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Kardeşliğin ve dostluğun sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, rahmet ve bereketi kuşanmış, mağfiretimize vesile olan bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bizleri bayrama kavuşturan Yüce Rabbimiz (cc)’e şükürler olsun.
Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini ruhumuzun derinliklerinde hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir.
Şüphesiz ki; bu anlamlı günlerin bizlere ilham ettiği sevinci, heyecanı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu, cihanşümul mesajı çok iyi idrak etmeli, bu mukaddes günler içerisinde kalbimizde yeşertip zahire aksettirdiğimiz güzellikleri hayatımızın her anına yayabilmeli ve başarılı bir insan olma çabalarımızı iyi bir kul ve insan olma endişesi ile taçlandırmalıyız.
Cenâb-ı Hakk (cc)’ın bizlere bahşettiği nimet ve güzelliklerin kadrini bilmeli, bu nimetleri bize lütfedildiği gibi cömertçe fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimize infak etmeliyiz. İhtiyaç içerisinde olan kardeşlerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı; kendileriyle hemhâl olmanın onlar için çok büyük bir mutluluk, bizim içinse insanlık ve kardeşlik borcu olduğunu asla unutmamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle Tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramı kutlar. Bu kutsal vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, herkese aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmelerini diler, selam ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Dmitri Medvedev: Birleşik Rusya, ülke genelinde SSCB Kahramanları ve SVO Kahramanları’nın anısını yaşatma çalışmalarını özel olarak yönetecek

Дмитрий Медведев: «Единая Россия» возьмёт под особый контроль работу по увековечиванию памяти Героев СССР и Героев СВО по всей стране

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Londra’da Dr Fazıl Küçük Türk Okulunu ziyaret etti

Dmitri Medvedev, Deniz Kuvvetleri Günü’nde St. Petersburg’daki ana deniz geçit törenine katılma hayalini Genichesk’ten gelen öğrencilerin yerine getirecek

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşik Krallık milletvekilleri, belediye başkanları ve diplomatların katıldığı Manchester’daki bir etkinlikte “Onur Konuğu” olarak konuşma yaptı

Galina Karelova: 53 bölge, “Yaşlı Nesiller İçin Dövüş Sanatları” Birleşik Rusya projesine katıldı