Son yılların en çok sevilen ve dinlenen rap sanatçılarından Anıl Piyancı, uzun zamandır beklenen 20 parçalık stüdyo albümü olan ve yeni doğan kızının adını taşıyan “İZMİR”i 19 Mart’ta Universal Music Türkiye etiketiyle yayımladı. “İZMİR” için birçok sanatçıyla birlikte çalışan Anıl Piyancı’nın Contra ile birlikte kaydettiği “Sushi” de albümün öne çıkan parçalarından. Albümden önce dinleyicilere sunulan 6 single “Aklımı Kaçırdım”, “Döndüm Durdum”, “Düş”, Dianz ile ortak çalışması “En Büyüğü”, Emrah Karakuyu ile ortak çalışması “Yürüyoruz Yana Yana” ve Cem Adrian’la ortak çalışması “Ölüm ile Yaşam”ın da içinde bulunduğu 20 parçalık bu albümün çıkış parçası ise “Yetmiyor”.
Başarılı sanatçı, “İZMİR” için şunları söylüyor: “Yeni albümüm “İZMİR”in uzun süredir üstünde çalışıyordum. Büyük bir aradan sonra yeni bir solo albüm yayımlıyorum, içinde tam 20 şarkı bulunacak. Albümün dinleyicilerle buluşması için sabırsızlanıyorum.”
Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]
Araba mitingleri, yarışmalar, satranç turnuvaları: Birleşik Rusya, Ulusal Birlik Günü öncesinde temalı etkinlikler düzenledi.
Автопробеги, конкурсы, шахматные турниры: «Единая Россия» организовала тематические акции накануне Дня народного единства
Vladimir Yakushev: Arktik topluluklarında endüstriyel ve tüketici atık yönetimi konuları son derece önemlidir.
Ольга Казакова: Партпроектом «Единой России» «Культура малой Родины» охвачены более 23 тысяч учреждений культуры по всей стране
HÜSEYİN KILINÇ YAPI MİMARLIK İNŞAAT HIZLA VE GÜVENLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
В «Единой России» предложили меры по ускорению технологического развития и поддержке отечественных производителей