Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile 2021 yatırımlarını istişare etti. Başkan Altay, 2020 yılında önemli yatırımlar yapıldığını, 2021 yılında da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2021 yatırım planlamaları kapsamında Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ile bir araya geldi.
Daha önce 28 ilçenin belediye başkanı ile 2021 yaz döneminde yapılacak yatırımları planladıklarını hatırlatan Başkan Altay, “Bu hafta da Selçuklu, Meram, Karatay Belediye Başkanlarımızla bir araya gelerek 2021 yatırımları konusunda istişarelerde bulunduk. Hep birlikte Konya’mız için çalışmaya, yatırım ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Tüm belediye başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza ve meclis üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Pandemi süreci olmasına rağmen Konya genelinde 2020 yılında önemli yatırımların hayata geçirildiğini kaydeden Başkan Altay, el birliğiyle 2021 yılında bütün ilçelerle aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Kaynak:www.konya.bel.tr
Birleşik Rusya: Yenilikçi şirketler, teknoloji işlerini büyütmek için büyüme fırsatlarını belirlediler.
Дмитрий Медведев: У всех волонтёров — сильная воля и внутренняя мотивация помогать
Dmitry Medvedev: Bütün gönüllülerde yardım etme konusunda güçlü bir irade ve içsel bir motivasyon var
Дмитрий Медведев: Для помощи Курской области должна быть применена вся мощь российского государства
В Мартыновском районе Ростовской области при поддержке «Единой России» прошёл чемпионат по картингу
Rostov Bölgesi Martynovski Bölgesi’nde Birleşik Rusya’nın desteğiyle karting şampiyonası düzenlendi