Konya Büyükşehir Ereğli’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Kazandırıyor
Konya’nın spor altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımlarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli ilçesine yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımına başlanan ve 14 milyon liraya mal olacak Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun hayırlı olmasını diledi.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’ye kazandırılacak yarı olimpik yüzme havuzunun yapım çalışmaları başladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya merkezde ve ilçelerde spor altyapısını güçlendirmek amacıyla önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, Ereğli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da bunlardan birisi olduğunu söyledi.
Konya’da önemli bir değişim ve dönüşümün yaşandığına dikkat çeken Başkan Altay, “Ereğli ilçemiz de bu değişimin hissedildiği en önemli ilçelerimizden. Özellikle çocuklarımızın ve gençlerimizin spor faaliyetleriyle iç içe olmasını arzu ediyoruz. Planlamalarımızı ve yatırımlarımızı da buna göre şekillendiriyoruz. Konya merkezde bulunan tüm imkanların ilçelerimizde de olması için yoğun bir mesai harcıyoruz.” dedi.
Yaklaşık 3 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak yarı olimpik havuz projesini yaz sonuna kadar tamamlayarak hizmete açmayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Altay, 14 milyon liraya mal olacak projenin Ereğli için hayırlı olmasını diledi.
Kaynak:https://www.konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=8277
METÖZ MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ŞEKER`DEN YENİ YIL MESAJI
«Единая Россия» установила Парту Героя в школе Элисты
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Kizlyar’da masa tenisi müsabakaları düzenlendi
«Единая Россия» проверила готовность бесплатных катков в Сыктывкаре
Ryazan bölgesinde, Birleşik Rusya Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanlarını andı
BİRECİK BELEDİYE BAŞKANI MEHMET BEGİT `TEN YENİ YIL MESAJI