Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya °C

10 yılda 250 ülkeye ulaşan bir Türk markası; Watch of Royal

10 yılda 250 ülkeye ulaşan bir Türk markası; Watch of Royal
REKLAM ALANI

10 yılda 250 ülkeye ulaşan bir Türk markası; Watch of Royal
Gerçek deri tasarımlarıyla ünü dünyaya yayılan bir Türk markası; Watch of Royal

Adana’da e-ticaret sitesi olarak başlayan, hakiki deriye özgün tasarımlarla buluşturarak sunan Watch of Royal markasının yolculuğu bugün üretime ve 250 ülkeye satış yapma noktasına geldi.
Markanın kurucusu Tolga Sakın, başarılarının altında yatan nedenin yüksek kaliteli üretim yapmaları ve özgün tasarımlara ağırlık vermeleri ve e-ticaretin kurallarını sıkı sıkıya uygulamaları olduğunu belirtti.
Tasarım çantalardan, cüzdanlara, saatten, parfüme, gözlükten takılara pek çok ürün segmentinde dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışarak büyümeye devam eden Watch of Royal, bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlarken donanımlı, dev bir ekiple büyüme yolculuğunu sürdürüyor.
“Hala girişimci ruhu ile çalıştıklarını ve kendilerine duyulan güveni üst düzeyde devam ettirebilmek için enerjilerini kaliteye yoğunlaştırdıklarını” söyleyen Tolga Sakın, mottolarının “iyi tasarım, iyi yaşam” olduğunu belirtiyor ve dünyanın her yanına ulaşma hedeflerini sürdürüyor.

DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL

REKLAM ALANI