10 yılda 250 ülkeye ulaşan bir Türk markası; Watch of Royal
Gerçek deri tasarımlarıyla ünü dünyaya yayılan bir Türk markası; Watch of Royal
Adana’da e-ticaret sitesi olarak başlayan, hakiki deriye özgün tasarımlarla buluşturarak sunan Watch of Royal markasının yolculuğu bugün üretime ve 250 ülkeye satış yapma noktasına geldi.
Markanın kurucusu Tolga Sakın, başarılarının altında yatan nedenin yüksek kaliteli üretim yapmaları ve özgün tasarımlara ağırlık vermeleri ve e-ticaretin kurallarını sıkı sıkıya uygulamaları olduğunu belirtti.
Tasarım çantalardan, cüzdanlara, saatten, parfüme, gözlükten takılara pek çok ürün segmentinde dünyaca ünlü tasarımcılarla çalışarak büyümeye devam eden Watch of Royal, bu yıl kuruluşunun 10. yılını kutlarken donanımlı, dev bir ekiple büyüme yolculuğunu sürdürüyor.
“Hala girişimci ruhu ile çalıştıklarını ve kendilerine duyulan güveni üst düzeyde devam ettirebilmek için enerjilerini kaliteye yoğunlaştırdıklarını” söyleyen Tolga Sakın, mottolarının “iyi tasarım, iyi yaşam” olduğunu belirtiyor ve dünyanın her yanına ulaşma hedeflerini sürdürüyor.
DİNÇER KARACALAR -İSTANBUL
Badma Başankaev: Birleşik Rusya, sağlık hizmetlerini bürokrasiden arındırmak için sistematik olarak çalışıyor
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Amur Bölgesi’nde tarım işçileri için konutlar inşa ediliyor
Бадма Башанкаев: «Единая Россия» системно занимается дебюрократизацией медицины
По народной программе «Единой России» к газу подключили более 10,6 тысячи домовладений в Оренбургской области
Birleşik Rusya halk programı kapsamında Orenburg bölgesinde 10.600’den fazla hane doğalgaza bağlandı
Yamalo-Nenets Özerk Okrugu’nun Tazovsky bölgesinde, Birleşik Rusya partisi çocuklar için itfaiye istasyonuna bir gezi düzenledi